Levi tanssit etsi seuraa

Levi tanssit etsi seuraa Kaukaisia kaikuja – RallaGroupin konsertti Särestöniemen museossa klo Konserttiin on bussikuljetus Leviltä Kittilän kautta. Ilmoittautumiset viimeistään. Olen ehkä menossa miesporukalla Leville keväämmällä ja kiinnostaisi kuulla Etsi. Kirjaudu. Empty search. Etsitkö reseptejä? Siirry reseptihakuun > . hidasta tanssiessa saa alavatsaansa vasten tuntea, mitä lapinherkkua ois tarjolla. löydä:) Mulla kyllä aina joku helmi (ainakin yöllä) on tarttunut matkaan yö seuraksi. Räntäsateinen sunnuntai-ilta on hyvä hetki ottaa selvää, mitä Levin yössä todella tapahtuu. Kehun pariskunnan tanssia ja Hilkka näyttää tyytyväiseltä. Ja kaiken iltaa portsari seuraa tapahtumia silmät sarkanappeina, jotta. Mistä Lapin menopaikoista löytyy helpoiten hiihtoseuraa? Railakas meno on taattu Levin V'inkkarissa, jonka karun lukulaisen ulkokuoren.

Räntäsateinen sunnuntai-ilta on hyvä hetki ottaa selvää, mitä Levin yössä todella tapahtuu. Kehun pariskunnan tanssia ja Hilkka näyttää tyytyväiseltä. Ja kaiken iltaa portsari seuraa tapahtumia silmät sarkanappeina, jotta. Olen ehkä menossa miesporukalla Leville keväämmällä ja kiinnostaisi kuulla Etsi.

Kirjaudu. Empty search. Etsitkö reseptejä? Siirry reseptihakuun > . hidasta tanssiessa saa alavatsaansa vasten tuntea, mitä lapinherkkua ois tarjolla. löydä:) Mulla kyllä aina joku helmi (ainakin yöllä) on tarttunut matkaan yö seuraksi. Perjantaina viikonlopun alkusoittona Jukka Lampela & Lapponia tanssittaa hotelli Kittilässä, liput 12e Tervetuloa!

Avajaisviikonlopun aikana Levitunturi on täynnä tunnelmaa ja huippuesiintyjiä. Zero Pointin yhteyteen nousevalla avajaislavalla musiikkia, tanssia, haastatteluja ja muuta monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa SEURAA TAPAHTUMAA.

Kaukaisia kaikuja – RallaGroupin konsertti Särestöniemen museossa klo Konserttiin on bussikuljetus Leviltä Kittilän kautta. Ilmoittautumiset viimeistään. Ensi vuonna olisi LETKEÄSTI LEVILLÄ- tanssileirin vuotis juhlavuosi, johon katseemme on jo suunnattu. Seurataan ilmoittelua jotta pysytään ajan hermolla! ;.

LETKEÄSTI LEVILLÄ

Kaukaisia kaikuja – RallaGroupin konsertti Särestöniemen museossa klo Konserttiin on bussikuljetus Leviltä Kittilän kautta. Ilmoittautumiset viimeistään. Perjantaina viikonlopun alkusoittona Jukka Lampela & Lapponia tanssittaa hotelli Kittilässä, liput 12e Tervetuloa! Avajaisviikonlopun aikana Levitunturi on täynnä tunnelmaa ja huippuesiintyjiä. Zero Pointin yhteyteen nousevalla avajaislavalla musiikkia, tanssia, haastatteluja ja muuta monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa SEURAA TAPAHTUMAA.

Tanssit hotelli Kittilässä klo 21.00 - 02.00

Levi tanssit etsi seuraa Kokeile näitä Rinteiden lisäksi hiihtokeskuksista haetaan hyviä bileitä — ja kenties myös seuraa. Alakerran karaokebaari Joiku on avoinna syyskuun alusta vappuun joka ilta.

Pientä syötävää on usein myös tarjolla. Nuolen sormeni ja otan sinapintuhriman kuvan hodarikauppiaasta. Opimme ryhmässä toimimisen lisäksi rinnekäyttäytymistä sekä aloittelijoille sopivien hissien käyttöä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail